top of page

Pilates ja barre

Kaikille sopivaa terveysliikuntaa!

Mitä barre ja pilates ovat? Katso YouTube-kanavaltani!

Pilatesta ja barrea etänä (aikataulut kurssille ja tapahtumiin alla)

Barre: Pilatekseen ja balettitekniikoihin pohjautuva tunti, joka antaa ylvään ryhdin, hyvän kehokannatuksen ja hallinnan sekä vahvat ja linjakkaat pakarat, reidet ja pohkeet. Tunti on haastava, mutta jokainen voi säätää rasitustasoa oman tuntemuksen mukaan. Välineinä käytetään barrea eli tankoa (tai lipastonkulmaa, tuolin selkänojaa tai tiskipöytää) ja 0,5 kg - 1 kg käsipainoja (tai täytettyjä vesipulloja) sekä jumppamattoa. Sopii kaikille perusterveille, erityisesti istumatyöläisille ja raskaana oleville sekä synnyttäneille.

Pilates tehokas: Pilateksen tehotunti, joka sopii jonkun verran pilatesta harrastaneille. Jokaisella tunnilla teemat vaihtelevat ja tunnilla keskitytään erityisesti keskivartalon voimaan ja hallintaan, mutta myös lantionalueen ja niska-hartiaseudun vahvistamiseen. Tämä tunti ei sovellu raskaana oleville tai heti synnytyksen jälkeen.

Pilates huoltava: Rentouttava, avaava ja stressiä helpottava pilatestunti, jonka tarkoituksena on sekä vahvistaa että vetreyttää kehoa, helpottaa lihaskireyksiä ja lisätä erityisesti selän liikkuvuutta. Tunti päättyy ihanaan loppuretoutukseen. Sopii kaikille perusterveille, myös raskaana oleville ja synnytyksen jälkeen.

Aikataulut

Kevät 2023, jakso 1:

Barre ja pilates (etä): Huolla ja vahvista kehoasi barren ja pilateksen avulla. Tällä kurssilla pääset osallistumaan barre-, pilates- ja huoltava pilates -tunneille. Kurssi alkaa ma 9.1.2023 ja kestää 20.2. asti. Tunnit ohjataan maanantaisin: barre klo 16.45-17.30, pilates tehokas klo 17.35-18.20 ja pilates huoltava klo 18.25-19.10. Voit tehdä tunnit myös oman aikataulusi mukaan tallenteiden kanssa. Koko kurssin hinta 70 €. Kurssi myynnissä verkkokaupassa: https://holvi.com/shop/nicephysiopilates/

Woman Practising Pilates
bottom of page