top of page

Pilates ja barre

Kaikille sopivaa terveysliikuntaa!

Kesätreenit 2023 8.5.-19.6.

Tervetuloa kesän yhdistelmätreeniin! Kesätreeneissä harjoittelet tehokkaasti läpi kesän barren, pilateksen, kahvakuulan ja joogan avulla. Kesätreeni sisältää: 7 Zoomissa ohjattua yhdistelmätuntia (30 min barre, 30 min pilates, 30 min kehonhuolto). Livetreenien tallenteet ovat käytettävissä elokuun loppuun asti. Lisäksi kesäkuun aikana saat käyttöösi 3 kahvakuulatreeniä ja 3 joogaharjoitusta. Kaikki tallenteet ovat käytössäsi elokuun loppuun asti.

Liveohjatut tunnit ohjataan maanantaisin 8.5.-19.6.: 16.30-17 barre, 17-17.30 pilates, 17.30-18 kehonhuolto. Voit osallistua kaikkiin osioihin, tai valita itsellesi sopivat. Kahvakuulasta ja joogasta ei ole liveohjausta, tallenteet julkaistaan kesäkuun aikana.

Kesätreenien hinta on 70 €. Voit maksaa verkkokaupassa https://holvi.com/shop/nicephysiopilates/. Jos haluat maksaa liikuntaeduilla, voit maksaa sovelluksella ja lähettää minulle kuitin sähköpostiin emma@aitiysfysioterapeuttiemma.com.

Woman Practising Pilates

Mitä barre ja pilates ovat? Katso YouTube-kanavaltani!

Pilatesta ja barrea etänä

Barre: Pilatekseen ja balettitekniikoihin pohjautuva tunti, joka antaa ylvään ryhdin, hyvän kehokannatuksen ja hallinnan sekä vahvat ja linjakkaat pakarat, reidet ja pohkeet. Tunti on haastava, mutta jokainen voi säätää rasitustasoa oman tuntemuksen mukaan. Välineinä käytetään barrea eli tankoa (tai lipastonkulmaa, tuolin selkänojaa tai tiskipöytää) ja 0,5 kg - 1 kg käsipainoja (tai täytettyjä vesipulloja) sekä jumppamattoa. Sopii kaikille perusterveille, erityisesti istumatyöläisille ja raskaana oleville sekä synnyttäneille.

Pilates tehokas: Pilateksen tehotunti, joka sopii jonkun verran pilatesta harrastaneille. Jokaisella tunnilla teemat vaihtelevat ja tunnilla keskitytään erityisesti keskivartalon voimaan ja hallintaan, mutta myös lantionalueen ja niska-hartiaseudun vahvistamiseen. Tämä tunti ei sovellu raskaana oleville tai heti synnytyksen jälkeen.

Pilates huoltava: Rentouttava, avaava ja stressiä helpottava pilatestunti, jonka tarkoituksena on sekä vahvistaa että vetreyttää kehoa, helpottaa lihaskireyksiä ja lisätä erityisesti selän liikkuvuutta. Tunti päättyy ihanaan loppuretoutukseen. Sopii kaikille perusterveille, myös raskaana oleville ja synnytyksen jälkeen.

bottom of page