top of page

Pilates ja barre

Kaikille sopivaa terveysliikuntaa!

Syksyn pilatesryhmät 2023

ETÄKURSSI! Pilatesta etänä Zoomin välityksellä maanantaisin klo 18. Pilateksessa harjoitellaan laadukasta liikkumista, kehitetään kehonhallintaa ja opetellaan oikeita liikeratoja. Kurssi sopii parhaiten jo jokun verran pilatesta harrastaneille, mutta myös aloittelijat saavat jutun juonesta kiinni. Kurssi alkaa ma 6.11. ja kestää 7 viikkoa. Tunneista tehdään myös tallenteet, jotka ovat käytössä kurssin ajan, eli voit tehdä harjoitteet oman aikataulusi mukaisesti. Hinta 50 €. Ilmoittaudu ja maksa kurssi TÄÄLLÄ tai ilmoittaudu sähköpostitse emma@aitiysfysioterapeuttiemma.com.

Emman livepilatekset syksyllä 2023:

Torstaisin Kortepohjan päiväkoti-koululla klo 17. Ilmoittautuminen kansalaisopiston kautta TÄÄLLÄ.

Sunnuntaisin Muuramessa ALIVE-keskuksella klo 18. Ilmoittautuminen ALIVE:n kautta TÄÄLLÄ.

Syksyllä 2023 barre-tunnit ovat tauolla.

Woman Practising Pilates

Mitä barre ja pilates ovat? Katso YouTube-kanavaltani!

Pilatesta ja barrea etänä

Barre: Pilatekseen ja balettitekniikoihin pohjautuva tunti, joka antaa ylvään ryhdin, hyvän kehokannatuksen ja hallinnan sekä vahvat ja linjakkaat pakarat, reidet ja pohkeet. Tunti on haastava, mutta jokainen voi säätää rasitustasoa oman tuntemuksen mukaan. Välineinä käytetään barrea eli tankoa (tai lipastonkulmaa, tuolin selkänojaa tai tiskipöytää) ja 0,5 kg - 1 kg käsipainoja (tai täytettyjä vesipulloja) sekä jumppamattoa. Sopii kaikille perusterveille, erityisesti istumatyöläisille ja raskaana oleville sekä synnyttäneille.

Pilates tehokas: Pilateksen tehotunti, joka sopii jonkun verran pilatesta harrastaneille. Jokaisella tunnilla teemat vaihtelevat ja tunnilla keskitytään erityisesti keskivartalon voimaan ja hallintaan, mutta myös lantionalueen ja niska-hartiaseudun vahvistamiseen. Tämä tunti ei sovellu raskaana oleville tai heti synnytyksen jälkeen.

Pilates huoltava: Rentouttava, avaava ja stressiä helpottava pilatestunti, jonka tarkoituksena on sekä vahvistaa että vetreyttää kehoa, helpottaa lihaskireyksiä ja lisätä erityisesti selän liikkuvuutta. Tunti päättyy ihanaan loppuretoutukseen. Sopii kaikille perusterveille, myös raskaana oleville ja synnytyksen jälkeen.

bottom of page