Pilates ja barre

Kaikille sopivaa terveysliikuntaa!

Mitä barre ja pilates ovat? Katso YouTube-kanavaltani!

Pilatesta ja barrea etänä!

Vallitsevan tilanteen vuoksi pilates- ja barrekurssit ohjataan etänä Zoom-videopalvelun kautta. Kaikki tunnit ohjataan maanantaisin, mutta tallenne tunneista on käytettävissä koko seuraavan viikon, eli voit tehdä treenit myös omaan tahtiisi. Yhdellä kurssimaksulla pääset osallistumaan kaikille tunneille! Kurssit sopivat kaikille, ei pelkästään raskauden aikana tai sen jälkeen. Aikataulut ja hinna alla.

Barre: Pilatekseen ja balettitekniikoihin pohjautuva tunti, joka antaa ylvään ryhdin, hyvän kehokannatuksen ja hallinnan sekä vahvat ja linjakkaat pakarat, reidet ja pohkeet. Tunti on haastava, mutta jokainen voi säätää rasitustasoa oman tuntemuksen mukaan. Tuntu sopii erityisesti istumatyöläisille, mutta myös synnytyksen jälkeen, kun liikuntaan palaaminen on ajankohtaista. Myös raskauden aikana sopiva tunti. Välineinä käytetään barrea eli tankoa (tai lipastonkulmaa, tuolin selkänojaa tai tiskipöytää) ja 0,5 kg - 1 kg käsipainoja (tai täytettyjä vesipulloja) sekä jumppamattoa. Ma klo 16.45-17.30.

Pilates tehokas: Pilateksen tehotunti, joka sopii jonkun verran pilatesta harrastaneille. Jokaisella tunnilla teemat vaihtelevat ja tunnilla keskitytään erityisesti keskivartalon voimaan ja hallintaan, mutta myös lantionalueen ja niska-hartiaseudun vahvistamiseen. Tämä tunti ei sovellu raskaana oleville tai heti synnytyksen jälkeen. Ma klo 17.45-18.30.

Pilates huoltava: Rentouttava, avaava ja stressiä helpottava pilatestunti, jonka tarkoituksena on sekä vahvistaa että vetreyttää kehoa, helpottaa lihaskireyksiä ja lisätä erityisesti selän liikkuvuutta. Tunti päättyy ihanaan loppuretoutukseen. Tämä tunti sopii kaikille perusterveille, myös synnytyksen jälkeen. Ma klo 18.45-19.45.

Kurssit, hinnat ja paikat kevät 2021, jakso 2

Kurssit pidetään etänä, liveohjattuina Zoom-videopalvelua käyttäen. Tunnit ohjataan maanantaisin, mutta saat jälkikäteen tallenteen, joten voit tehdä treenin sinulle sopivana ajankohtana. Kevään 2. jakso alkaa ma 8.3.21 ja päättyy 26.4.21 (7 kertaa, ei tuntia ). 

Aikataulu:

Ma klo 16.45-17.30 Barre

Ma klo 17.45-18.30 Pilates tehokas

Ma klo 18.45-19.45 Pilates huoltava

Kurssin hinta on 70 € (sis. alv.) eli vain reilu 3 € / tunti! Kurssin voi maksaa Smartum paylla, Edenredillä, EazyBreakilla, ePassilla tai pankki- tai luottokortilla. Ilmoitaudu sähköpostilla emma@aitiysfysioterapeuttiemma.com, niin saat 1-2 päivän päästä paluuviestissä maksuohjeet. Tervetuloa treenaamaan!

Yhteystiedot

Keväällä 2021 en ota uusia yksilöasiakkaita. Tervetuloa virtuaalitunneille!

Tällä hetkellä minuun saa parhaiten yhteyden sähköpostilla:

emma@aitiysfysioterapeuttiemma.com

SciReha Oy, y-tunnus 1497091-3

Seuraa somessa:

  • Facebook
  • Instagram

Ilmoittaudu sähköpostilistalle ja saat ensimmäisenä tiedon kursseista ja tapahtumista!

© 2020 Äitiysfysioterapeutti Emma