top of page

Äitiysfysioterapeutti Emma

Moikka! Kiva kun tulit äitiysfysioterapeutti Emman sivuille! Tästä kaikki alkoi:

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2016. Opiskeluaikoina tein töitä sairaalassa neurologisten asiakkaiden parissa ja yksityisissä fysioterapialaitoksissa tuki- ja liikuntaelinoireisten kanssa. Valitettavasti en ollut tyytyväinen siihen, että en voinut tehdä näissä paikoissa työtäni niin hyvin kun olisin halunnut. Tämä johti siihen, että heti valmistumisen jälkeen aloitin yrittäjänä.

Työskentelin ensin kodin yhteydessä olevassa vastaanottohuoneessa ja ohjaten pilatesta ympäri Oulua. Hyvin nopeasti kävi selväksi, että tarvitsen isommat tilat ja oman pilatessalin. Kesäkuussa 2017 perustin Oulun Hyvinvointistudion jossa on useita hoitohuoneita ja pilatessali. Aloin tekemään vain äitiys- ja lantionpohjanfysioterapiaa ja kävin kaikki mahdolliset koulutukset aiheeseen liittyen. Pikkuhiljaa Studio kasvoi ja parhaimmillaan meitä oli viisi fysioterapeuttia töissä.

Kesällä 2020 päätin lähteä synnyinkaupunkiini Jyväskylään opiskelemaan terveystieteiden maisterin tutkintoa. Jyväskylässä olen ohjannut liikuntaa jo vuodesta 2006! Myin Studion ja jatkoin yksityisyrittäjänä. Lisätietoa löydät täältä!

Intohimona (äitiys)fysioterapian kehittäminen

Omassa yrityksessä työskentely on mahdollistanut sen, että olen saanut tehdä työtä niin hyvin kuin vain pystyn. Minulla on kuitenkin loputon intohimo fysioterapian ja erityisesti äitiysfysioterapian kehittämiseen. Olen saanut kunnian työskennellä tämän alan huippujen kanssa ja nyt jatko-opiskelut mahdollistavat sen, että tulevaisuudessa voin olla kehitystyössä entistä enemmän mukana. Lisäksi minulla on luottamus- ja kehitystehtäviä Suomen äitiysfysioterapeutit ry:ssä, Suomen Fysioterapeuteissa ja Liikuntatieteellisen tiedekunnan tiedekuntaneuvostossa. Olen Suomen äitiysfysioterapeutit ry:n puheenjohtaja.

Vastaanotolla lupaan sinulle:

-Rauhallisen, turvallisen ja lämpimän vastaanottotilanteen

-Näen sinut kokonaisuutena, en vain "oireiden summana" tai äitinä, sinun tarinasi on minulle tärkeä

-Saat kaiken ammattitaitoni käyttöösi

-Perusteellisen haastattelun, tutkimuksen ja niiden perusteella tehdyn, juuri sinulle yksilöidyn hoito- ja treenisuunnitelman

Seuraa äitiysfysioterapeutti Emmaa somessa: 

Nähdään vastaanotolla! (Tai maastopyöräilemässä, hiihtämässä, wakeparkissa, suppailemassa, ratsastamassa, kuntosalilla, jumpassa tai vaikka jätskikiskalla!)

  • Facebook
  • Instagram
DSC00520.jpg
IMG_20210613_181717.jpg
bottom of page